Real Madrid oznámil přestup Alexe Huntera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Real Madrid oznámil přestup Alexe Huntera

Real Madrid oznámil přestup Alexe Huntera

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 8. 2018 14:40 8
Reklama

V uplynulých týdnech se hodně řešilo, jak bude vypadat mód Journey ve FIFA 19 poté, co z Realu Madrid do Juventusu přestoupil Cristiano Ronaldo. Ten měl ve španělském klubu pomáhat Alexi Hunterovi, který od nejúspěšnějšího klubu v historii Ligy Mistrů dostal nabídku na konci minulého dílu. EA následně ohlásilo, že pro režim Cesty se vlastně nic nemění, jen v něm CR7 nebude nijak výrazně vystupovat. Naproti tomu španělský klub dotáhl celou situaci ad absurdum, když oznámil přestup Alexe Huntera do svých řad.

Stalo se tomu tak na sociálních sítích, a Real za to schytal dost kritiky. Jestli oprávněně, to už necháme na vás. Každopádně španělský klub se zachoval tak, jak kdyby oznamoval jakoukoliv jinou posilu. Jen v tomto případě se samozřejmě nejednalo o skutečného hráče, ale pouze o toho virtuálního. Je jasné, že celá situace je zaměřena čistě marketingově, Bílý balet dokonce nabízí fanouškům možnost zakoupení si Hunterova klubového dresu. Nicméně těm se jednání jejich oblíbeného klubu příliš nelíbí, naopak připomínají, že krom včerejšího příchodu Thibauta Courtoisa nezlákal prezident klubu Floréntino Peréz do svých řad žádnou velkou posilu. Naopak tým byl oslaben o již zmíněného Ronalda a také o strůjce třech po sobě jdoucích vítězstvích v Lize Mistrů, trenéra Zinédina Zidana. Fanoušci by tedy spíše ocenili nákup dalších výraznějších posil, místo toho se dočkali představení hráče, o kterého nikdy nestáli, a nikdy z něj žádný reálný výsledek na hřišti mít nebudou.

Real Madrid oznámil přestup Alexe Huntera
i Zdroj: Hrej.cz

V celkovém výsledku stačil jeden jediný přestup a v celém režimu Journey to vyvolalo pěkný guláš. Pro EA Ronaldův přesun na sever Itálie znamená i změnu obalu hry a dalších reklamních předmětů. Madridský velkoklub nyní vycítil, jak tuto situaci využít ve svůj prospěch, navíc tím poskytl marketingovou podporu i samotné FIFA 19. Co na celou situaci říkáte vy? Dejte nám vědět do diskuze!

FIFA 19 vychází 28. září, vy si ji můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama