Cyberpunk 2077 na Gamescomu nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 na Gamescomu nebude

Cyberpunk 2077 na Gamescomu nebude

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 12:49 2
Reklama

Cyberpunk 2077 se po konferenci E3 stal jednou z nejdiskutovanějších her na celém světě. Jen hrstka šťastlivců měla možnost vychutnat si ukázku ze hry za zavřenými dveřmi. Z jejich vyprávění je jasné, že CD Projekt Red tvoří další fenomenální titul. S blížícím se Gamescomem přichází otázka, zda bude studio přítomné i zde. A co je důležitější – zda vypustí záběry ze hry na veřejnost.

CD Projekt Red na herním veletrhu v Kolíně pravděpodobně přítomný bude. Nicméně s veřejnou prezentací to vypadá bledě. Na Twitteru studio odpovědělo jednomu z fanoušků, že na veletrhu bohužel nebude mít veřejný stánek.

Následovala otázka na tělo od dalšího fanouška, který chtěl přirozeně vědět, kdy se tedy hodlají pochlubit ukázkou z E3. Studio odpovědělo, že gameplay záběry ukážou tehdy, až na to budou připraveni.

Kolem hry koluje hned několik spekulací. Kromě obsahu a herních mechanismů fanoušci diskutují především o tom, kdy vlastně hra vyjde. Na samotnou ukázku se čekalo dlouhých pět let. Adam Kicinski v rámci rozhovorů na E3 zdůraznil, že hra je v pre-alpha fázi, což vyvolalo obavy, zda to Cyberpunk 2077 vůbec stihne na současnou generaci konzolí. Designér Patrick Mills nicméně potvrdil, že hru plánují vydat na současné konzole, přičemž nevyloučil vylepšenou verzi pro další generaci. Tak jako tak si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama