TESO Wolfhunter na PC už v pondělí
i Zdroj: ZeniMax
Novinka TESO Wolfhunter na PC už v pondělí

TESO Wolfhunter na PC už v pondělí

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 8. 2018 13:35 9
Reklama

Letošní QuakeCon není zdrojem informací pouze o chystaných FPS titulech. ZeniMax Online oznámil příchod nového DLC pro The Elder Scrolls Online s názvem Wolfhunter, které se na PC objeví už v pondělí, tedy 13. srpna. Konzoloví hráči si budou muset počkat o více než dva týdny déle. Verze pro PS4 a Xbox One totiž vyjde v úterý 28. srpna.

Rozšíření bude součástí předplatného ESO Plus, ale k zakoupení bude i v herním obchodě. Hlavním obsahem DLC budou dva dungeony – March of Sacrifices a Moon Hunter Keep, ale přinese i nové kostýmy či možnosti bydlení. Jak je u The Elder Scrolls Online zvykem, společně s vydáním DLC vyjde i update zdarma. Ten přinese úpravu PvP, nové bojové arény a přidá i další drobný obsah a vylepšení.

To ale není všechno. Bethesda na twitteru prezentovala i krátký trailer z dalšího přídavku s názvem Murkmire, který dorazí letos na podzim. V něm se podíváme do provincie Black Marsh, domova Argorianů. Pokud máte o The Elder Scrolls Online zájem, můžete si v rámci právě probíhající akce vyzkoušet základní verzi hry na všech platformách zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama