Fallout 76 prezentuje levelování a kartičky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 prezentuje levelování a kartičky

Fallout 76 prezentuje levelování a kartičky

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

12. 8. 2018 15:36 6
Reklama

Pokračujeme v novinkách o Falloutu 76. Bethesda totiž ukázala štědrou prezentaci o vývoji postavy v průběhu různě pokročilých fází hry a aplikování kartiček s vylepšeními. Těch budou ve hře stovky – a co je v dnešní době, vzhledem k tomu, že se bavíme o online hře, zajímavé, nebude možné si je kupovat za reálné peníze.

Při zvýšení každé úrovně postavy můžete investovat jeden bod do některé ze sedmi statistik. Po jejím zvolení dostanete na výběr z několika perků, které dále rozvinou vaše schopnosti. Ty mají vzhled kartiček, které bude možné, v případě vlastnictví většího množství stejného druhu, kombinovat v ještě silnější vylepšení. Každá karta má i požadavky na minimální nevyužitou hodnotu jedné z hlavních statistik, takže bude někdy potřeba zvolit slabší schopnost, jelikož na jinou vaše postava zatím nebude stačit.

Z počátku hry dostanou hráči po každých dvou úrovních (později po každé páté) bonusový balíček s náhodnými kartami. Tím autoři vybízejí k experimentování s různými kombinacemi, kterých bude s přibývajícími úrovněmi nespočet. Každou použitou kartu půjde samozřejmě bez postihu vyjmout a vyměnit za jinou. Po dosažení 50. úrovně už nebude možné vylepšovat statistiky postavy, ale karty budeme dostávat stále nové.

Pro lepší představu doporučujeme se podívat na některé z videí, které názorně ukazují výše popsané mechanizmy. Fallout 76 seženete ve verzi pro PC, Xbox One a PS4 i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama