Do Battlefront II přibydou noví hrdinové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Battlefront II přibydou noví hrdinové

Do Battlefront II přibydou noví hrdinové

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 8. 2018 13:10 5
Reklama

Agregátory recenzí hlásí, že Star Wars Battlefront II má souhrnná hodnocení okolo 65 %. Ačkoliv Pavlova recenze hodnocení stlačila ještě mnohem níže, se zahraničními recenzemi si kvituje v tom, že Battlefront II by mohl být dobrou hrou, která však byla potopena tristním finančním modelem. Vývojáři v DICE se však od vydání plně věnují nápravám, z nichž některé již byly implementovány, na jiné se dostane v blízké budoucnosti.

Ben Walke, globální manažer titulu, na Twitteru odpovídal fanouškům na zvídavé dotazy ohledně hry, přičemž se podělil o poměrně důležité informace. Hrdinové dle něj budou nově stát tolik, aby se k nim rychle dostali i noví hráči, přičemž dosud neoznámená nová roadmapa bude slibovat jednoho nového hrdinu na měsíční bázi.

Ačkoliv Walkeovy ruce jsou v současnosti evidentně svázané, přesto potvrdil i to, že tým se chce v budoucnu věnovat módu Hunt, v jehož rámci jste si mohli zahrát za Ewoky, snažící se eliminovat tým Stormtrooperů. V původním Battlefront II z roku 2005 bylo možné hrát i za Gungany nebo Jawy, DICE se tedy možná chtějí vrhnout podobným směrem.

Star Wars Battlefront II si můžete koupit na Xzone, a to ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama