Halo Infinite je další kapitolou příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Infinite je další kapitolou příběhu

Halo Infinite je další kapitolou příběhu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 8. 2018 10:13
Reklama

Už je to nějaký pátek, co z řad Microsoftu zaznělo, že se u jedné z jejich nejúspěšnějších exkluzivních sérií chtějí zbavit číslování. Ještě s posledním dílem Halo 5: Guardians to bylo při starém, a tak se při nedávném oznámení Halo Infinite mělo za to, že to bude nějaká odbočka a šestý díl teprve přijde. Jeff Easterling ze 343 industries ale všechny vyvedl z omylu s tím, že Infinite je opravdu plnohodnotnou šestkou.

Zmínil to při nedávném vysílání na Mixeru. “Je to Halo 6. Měli byste to považovat za Halo 6. Nemyslete si o tom, že je to nějaký prequel nebo něco takového. Příběh pokračuje tak, jak má. Je to další kapitola,” řekl Easterling.

Ředitel studia Chris Lee pak také potvrdil, že příběh bude přímo navazovat na Halo 5: Guardians. V Infinite by měl dostat Master Chief mnohem více prostoru. Jsme rádi, že vývojáři alespoň něco prozradili, ale stále je nám spousta informací neodhalena. Představené video na E3 vypadalo hezky, ale vyšlo najevo, že mělo sloužit hlavně jako předváděčka nového enginu Slipspace.

Samozřejmě po internetech kolují i nepotvrzené informace. Kupříkladu můžete najít dohady o tom, že vydání Halo Infinite bude rozdělené na dvě části. Singleplayer by měl vyjít na konci roku 2019 a multiplayer až na začátku roku následujícího. Je to hodně bizarní řešení, obzvlášť když se jedná o tak očekávanou hru. Ve výsledku to ale může být úplně jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama