Příští rok vyjde nový Sniper: Ghost Warrior
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok vyjde nový Sniper: Ghost Warrior

Příští rok vyjde nový Sniper: Ghost Warrior

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 8. 2018 11:09 4
Reklama

Vývojáři série FPS stříleček Sniper: Ghost Warrior, studio CI Games, oznámili nový díl s podtitulem Contracts. Po neúspěchu posledního dílu se do pokračování chystají docela razantní změny. Vydání hry samotné je pak připravované na příští rok.

V oficiální zprávě od CI Games se dočtete, že Sniper Ghost Warrior Contracts bude obsahovat jak singleplayerovou, tak multiplayerovou složku. Tento díl má být tím nejlepším, co kdy v jejich studiu vzniklo. Na rozdíl od třetího dílu, který se vychloubal otevřeným světem, se tady vrátíme do uzavřenějších a detailnějších prostor. Jak už název napovídá, jako tichý zabiják budeme plnit různé kontrakty v odlišných lokacích.

Za splněné kontrakty dostanete zaplaceno a u každého z nich pak bude několik bonusových úkolů, které vám zajistí další peníze do kapsy. Když se poprvé vrhnete na misi, nemusíte splnit hned všechno najednou. Kdykoliv se tam můžete zase vrátit a dořešit potřebné záležitosti.

K nově oznámenému titulu se vyjádřil CEO Marek Tyminski. Řekl, že je skvělé vidět, jak je celý tým opravdu motivovaný a tvrdě pracuje na nové hře. “Tentokrát nemusejí dělat všechno od začátku a mohou krom vývoje nového obsahu investovat více času na vylepšování stávajících mechanik.” Také řekl, že se poučili z minulých projektů. Contracts by měl být více taktický, a hlavně poskytnout hráčům dobrý pocit ze střelby.

Konkrétní datum vydání zatím neznáme, ale mělo by to být někdy příští rok na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama