Trials Rising oznamuje betu a datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trials Rising oznamuje betu a datum vydání

Trials Rising oznamuje betu a datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 8. 2018 10:20
Reklama

Letošní Gamescom přináší opravdu spoustu zajímavých informací a ani Ubisoft si nenechává tuto příležitost ujít. Tentokrát přišla řeč na Trials Rising, které bylo představené na E3 docela bizarním způsobem. S novými informacemi padlo rovnou i datum vydání a start betaverze. Do bety se tedy budeme moci zapojit od 13. do 16. září a hra samotná pak vychází 12. února.

Jezdci v Trials Rising budou soupeřit o slávu napříč celým světem a podívají se do nejrůznějších exotických lokací. Dokonce i taková Velká čínská zeď vám poslouží jako trať. A co takhle se projet po Eiffelovce? Tohle v každé hře rozhodně nezažijete. Také se představil nový event jménem Stadium Finals, ve kterém bude proti sobě soupeřit 8 závodníků a po každém kole bude ten s nejhoršími výsledky eliminován.

Vývojáři opět chtějí trošku více tlačit na online prvky, takže když třeba některý z vašich přátel překoná váš rekord, hra vás na to ihned upozorní. Nesmíme zapomínat ani na režim, kdy ve dvou hráčích můžete ovládat jednu motorku. Budete muset dobře spolupracovat, protože koordinovat těžiště ve dvou lidech nebude nic lehkého.

Pokud jste se ještě nepřihlásili do chystané bety, můžete tak učinit na stránkách Ubisoftu. Hra pak vychází na PC, Xbox One, PlayStation 4 a vůbec poprvé se série podívá i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama