Overkill's TWD vyjde na konzolích až v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overkill's TWD vyjde na konzolích až v únoru

Overkill's TWD vyjde na konzolích až v únoru

David Plecháček

David Plecháček

24. 8. 2018 10:44 2
Reklama

Okolo The Walking Dead je v posledních dnech poměrně živo. Jednak začala finální fáze epizodické adventury od Telltale, ale také se Negan zanedlouho podívá do bojovky Tekken a velice brzy vyjde novinka od studia Overkill. Poslední jmenovaný bod ale musíme rozepsat, neboť se původní plány poněkud změnily.

Overkill's The Walking Dead mělo vyjít ještě letos, ale stanovené datum vydání kooperativní akce stíhá jen PC verze. Obě konzolové verze bohužel vyjdou až po novém roce, konkrétně v únoru. Pokud preferujete hraní na PC, stále platí datum 8. listopadu.

Odložení akční střílečky přichází relativně v tichosti a zapadlo kvůli množstvím zpráv valící se na nás z Kolína nad Rýnem. Ještě před začátkem veletrhu ale vývojáři zvali všechny hráče k vyzkoušení nového levelu. Vůbec poprvé se hra hráčům prezentovala v červnu na E3, nicméně mezitím proběhlo AMA na Redditu a studio zapracovalo na zpětné vazbě, čili hratelná ukázka z Gamescomu je zase o značný kus dál, než před několika měsíci.

Zdá se ale, že na konzolích ne tak daleko, jak by si autoři přáli. No nic, musíme holt čekat. Už tak nabitý únor ale dostává další velkou hru, a i když se Overkill vyhýbá 22. únoru, ani tak se nedá říct, že by mělo vyhráno. No, takový začátek roku tu asi ještě nebyl...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama