V Rage 2 bude chybět multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Rage 2 bude chybět multiplayer

V Rage 2 bude chybět multiplayer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2018 09:25 4
Reklama

Hry od Bethesdy jsou signifikantní mimo jiné také tím, že obsahují multiplayer. I ty chystané režim více hráčů akcentují, dokonce v několika různých podobách. Třeba Doom Eternal se chystá vyzkoušet zcela nový multiplayerový mód, kdy se hráči budou moct vplížit do hry jiného hráče v kůži démona a usilovat o jeho život. Wolfenstein: Young Blood zase sází na kooperaci. Ve Fallout 76 pak bude multiplayer základním kamenem celé hry. Jak to vypadá s Rage 2?

Dalo by se přepokládat, že Rage 2 pojede v nastaveném trendu a hráčům nabídne multiplayerovou řežbu ve stylu série Doom, jejíž autoři na hře pracují. Hra je podle záběrů navíc ještě akčnější a výbušnější, čímž se démonické sérii ještě více přibližuje. Rage 2 však podle posledních informací multiplayer mít nebude.

Ředitel id Software Tim Willits informaci potvrdil serveru AuGamers. Už v minulosti jsme se dozvěděli, že Rage 2 by se měla profilovat ve stylu game as service her. Willits v tomto ohledu dodává, že do hry bude neustále doplňován nový obsah v podobě updatů zdarma, placených DLC nebo komunitních eventů. Ty by slovy Willitse měly u hráčů vzbudit pocit, že jsou součástí komunity, více se o nich dozvíme později.

Do jaké míry bude hra prolezlá mikrotransakcemi je zatím velká neznámá. Willits se ale v minulosti nechal slyšet, že místo lootboxů s náhodným obsahem zkusí raději něco jiného. Bude vám ve hře multiplayer chybět? Podělte se o svůj názor v diskuzi. Hra vychází na jaře příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama