Minimální HW nároky Forza Horizon 4 potěší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minimální HW nároky Forza Horizon 4 potěší

Minimální HW nároky Forza Horizon 4 potěší

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 8. 2018 10:32 7
Reklama

Autoři Forzy Horizon 4 chtějí prostřednictvím dobré optimalizace PC verze přilákat do hry co nejširší publikum. Podle samotných vývojářů z Playground Games budou totiž minimální hardwarové požadavky chystané novinky ve skutečnosti ještě nižší, než byly u předchozího dílu. Už minule se nejednalo o bůhvíjak přehnané požadavky, ale nutno podotknout, že Forza Horizon 3 neměla na PC co se stability týče úplně hladký start, takže i v tomto směru si vývojáři jistě rádi napraví reputaci.

Pokud máte doma nadupaný stroj, i vy si s novou Forzou můžete po grafické stránce náležitě vyhrát. Výtvarný ředitel studia Benjamin Penrose totiž doporučuje hráčům zaměřit se na dosažení 60 fps, čemuž budou přizpůsobené i dosud nezveřejněné doporučené HW požadavky. V minulém díle se v tomto případě počítalo pouze se 30 snímky za vteřinu, což některé hráče poněkud rozhořčilo, protože jim hra na doporučených sestavách neběžela tak, jak by si představovali.

Mimo to bude k dispozici samozřejmě spousta grafických nastavení, které Forzu Horizon 4 na nastavení Ultra promění v pastvu pro oči. Už minulý díl byl v tomto směru skvostný, ale letos by se měly hranice posunout ještě dál. Novinkou pro sérii bude i implementace HDR do PC verze hry. Na závěr se podíváme na zmíněné minimální HW požadavky.

Minimální požadavky

CPU: Intel Core i3-4170 (3,7 Ghz)
Grafika: AMD R7 250x nebo NVIDIA GT 740
RAM: 8 GB

Forza Horizon 4 dorazí do obchodů 2. října a seženete jí i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama