JW: Evolution dostane nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka JW: Evolution dostane nový obsah

JW: Evolution dostane nový obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 8. 2018 13:16
Reklama

Jurassic World Evolution si v recenzích vedl vesměs dobře, ale rozhodně nepatří mezi tycoony, které by vám vydržely na několik let. To by se s nadcházejícím updatem mělo alespoň trochu změnit. Touto formou přidají do hry několik zajímavých novinek zcela zdarma pro všechny hráče.

Nový obsah by se dal shrnout tím, že bude všeho víc. Vylepšení by se měl dočkat hlavně sandbox, ve kterém jsou docela omezené možnosti a k sandbox režimům ze starších tycoonů má hodně daleko. Mimo to do hry zavítá i nový challenge mód, který vás vrhne na Isla Nublar s omezeným množstvím peněz. S tím si pak budete muset vystačit po celou dobu hraní. Požadavky v challengích se budou odvíjet od toho, jakou obtížnost si vyberete.

“Přidáváme do hry také nové mechaniky jako jsou poplatky, pokuty za rušení kontraktů a osobní rekordy splnění jednotlivých úkolů. Můžete si také odemknout nové skiny tím, že dokončíte všechny nové výzvy, a ještě extra odměnu získáte, pokud je splníte na nejtěžší obtížnost - Jurassic.” Dále pak ve vyjádření vývojářů naleznete informace o tom, že by na ostrovech mělo být více prostoru, kde můžete stavět. V sandboxu také budou nové možnosti přizpůsobení.

A nakonec jedna drobnost. Některé druhy dinosaurů byly zmenšeny, aby odpovídaly velikostem budov a dalších objektů ve hře. Update 1.4 do hry přijde už 13. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama