Rotterdam z BF V se ukazuje v plné parádě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rotterdam z BF V se ukazuje v plné parádě

Rotterdam z BF V se ukazuje v plné parádě

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 8. 2018 05:12 5
Reklama

Na nedávném Gamescomu měli hráči šanci si zahrát v pořadí již druhou mapu z nadcházejícího Battlefieldu V. Ta je zasazena do nizozemského přístavního města Rotterdam, přičemž včera padlo embargo na záběry z tohoto pro veřejnost úplně nového prostředí.

Pokud se vám v předchozím Battlefieldu 1 líbila mapa francouzského města Amiens, Rotterdam se vám bude zamlouvat na první dobrou. Nabízí podobnou městskou zástavbu, avšak v mnohem detailnějším provedení. Známý britský komentátor Westie uveřejnil téměř 20 minut dlouhé video se záběry právě z rotterdamské mapy, na kterých ji můžeme vidět v plné parádě. Rozebírá i některé herní prvky, jako například systém fortifikace. Na začátku herního módu Conquest je jeden z bodů úplně neopevněný a hráč tu je až smrtelně zranitelný, ale díky novému systému je možné z něj vytvořit téměř až pevnost. Mapa je zaměřena na boj pěchoty a vozidel, tudíž leteckých soubojů se nad nizozemským přístavem nedočkáme. Krom toho můžeme ve videu vidět i dosud neviděné nové zbraně, které si všichni zájemci budou moci vyzkoušet během otevřené bety, která proběhne již příští týden. Dále se Westie věnuje změnám v jednotlivých třídách, destrukci i dalším novinkám oproti předchozím alpha testům.

Co na rotterdamskou mapu říkáte vy, zamlouvá se? Pokud vše vyjde tak jak má, můžete se těšit na redakční dojmy z bety tak jako v případě minulého dílu. A pokud byste projevili zájem o předobjednání titulu, můžete tak učinit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama