Odhalena velikost mapy Just Cause 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalena velikost mapy Just Cause 4

Odhalena velikost mapy Just Cause 4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 9. 2018 10:56 10
Reklama

Čtvrtý díl Just Cause se nezadržitelně blíží a autoři nás lákají dalšími informacemi o chystaném dobrodružství Rica Rodrigueze. Jelikož rozsáhlá mapa byla vždy jedním ze signifikantních prvků celé série, pochlubili se vývojáři prostředím, které si přichystali pro letošní novinku. V tomto směru se žádné velké překvapení nekoná – mapa čtvrtého Just Cause bude opět obrovská.

Konkrétní rozloha je 1024km² a samotní Avalanche Studios potvrdili, že velikost mapy je přibližně stejná, jako v případě třetího dílu. To by mělo vystačit na pořádnou porci zábavy, vzhledem k tomu, že Just Cause 3 se pyšní jedním z vůbec nejrozsáhlejších herních světů.

Další výraznou novinkou pro Just Cause 4 bude počasí, které autoři prezentují na několika nových screenshotech. Tornáda a písečné bouře letos poprvé obstará nová verze Apex enginu, která by si měla lépe poradit s optimalizací výkonu. Minule to, především na konzolích, žádná sláva nebyla, takže očekáváme posun kupředu. Vzhledem k tomu, že se vývojáři s mírou destrukce opět nedrží při zemi, to nebudou mít v tomto ohledu jednoduché.

Just Cause 4 vychází 4. prosince a k zakoupení ho najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama