Observer vyjde po roce na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Observer vyjde po roce na Switchi

Observer vyjde po roce na Switchi

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2018 10:43 1
Reklama

Vydání Layers of Fear udělalo ze studia Bloober Team známý pojem. Po prvotině ale vyvstalo mnoho otázek, například, zda nás vůbec dokážou zaskočit podruhé a předvést své kvality i na ničem jiném. Povedlo se – Observer obstál a stal se překvapením loňského léta. Na PC, PS4 a Xboxu One ale jeho cesta nekončí.

Observer představí Krakov roku 2084 i hráčům s Nintendem Switch. Tento port jsme příliš nečekali obzvláště poté, jaké problémy měl se hrou například i Xbox One. Switch je pochopitelně ještě slabší konzolí, takže asi víte, kam tím míříme. Nechceme ale malovat čerta na zeď, a soudě dle Dooma nebo spíše nového Wolfensteina záleží jen na šikovnosti vývojářů.

Hororová prvotina studia sledující příběh mladého malíře navíc taktéž na Switchi vyšla, a Layers of Fear: Legacy, jak se edice jmenovala, dělilo od původního vydání takřka na den dva roky. Není proto divu, že se Bloober Team pokusí o to samé s Observerem.

Pokud vás hra detektiva Daniela Lazarského nadabovaného Rutgerem Hauerem minula, rozhodně byste si ji neměli nechat ujít. Z poloviny se jedná o pomalý, investigativní titul, přibližně polovina se ale odehrává v myslích lidí, jež vás dokáží dokonale zmást, stejně (nebo ne-li více) jako v případě již zmíněných Layers of Fear.

Přečíst si můžete naší loňskou recenzi, a pokud vás hra zatím míjela, můžete si ji pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama