Cyberpunk 2077 bude obsahovat fotomód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude obsahovat fotomód

Cyberpunk 2077 bude obsahovat fotomód

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 9. 2018 14:25 9
Reklama

Poslední dny se u fanoušků CD Projekt RED odehrávaly v opravdu strhujícím tempu – odhalili nám hlavního herce z chystaného seriálu z univerza Zaklínače, a po několika screenshotech z chystaného Cyberpunk 2077 si pro nás vývojáři konečně přichystali plnotučné gameplay demo, které trvalo celých 48 minut. Teď, když už jste snad strhující záběry trochu vydýchali, opět najíždíme na klasický novinkový vláček, který přiváží další střípky informací.

Díky zvídavému dotazu na Twitteru jsme kupříkladu zjistili, že Cyberpunk 2077 by, po vzoru trendů současnosti, měl podobně jako jiná RPG obsahovat fotomód. O podrobnostech samozřejmě nic nevíme, doufáme ale, že budete po vydání hry hojně bombardovat naši rubriku Screenshot týdne, svět Cyberpunku totiž určitě stojí za zvěčnění.

Pokud vás samotná hra stále nechává chladnými, tak pro vás určitě něco chystá Mike Pondsmith, zakladatel univerza. Tomu byla na PAX West položena otázka, zdali se chystá nějaká deskovka související s Cyberpunkem 2077. Odpověď byla jednoznačná: „Bez komentáře. Ale pravděpodobně ano.“

Cyberpunk 2077 vyjde na počítačích a konzolích, nebylo však zatím potvrzeno, jestli na stávající, nebo na nové generaci. Hry bychom se měli dočkat pravděpodobně příští rok, předobjednat si ji pak můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama