Dakar vyjde se split screenem 28. září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dakar vyjde se split screenem 28. září

Dakar vyjde se split screenem 28. září

David Plecháček

David Plecháček

5. 9. 2018 09:24 1
Reklama

Pokud rádi závodíte, myslíme, že přelom srpna a září, a samozřejmě i začátek října je pro vás nejnabitějším obdobím celého roku. V naší garáži už nějaký čas parkují Formule 1, nedávno k nim přibyla první auta z V-Rally a teď už vyhlížíme dakarské speciály, které budou předskokanem pro očekávanou Forzu Horizon.

Právě Dakar 18 ale dosud halilo nejvíce tajemství. Jak si vývojáři z Bigmoon Entertainment poradí s první oficiálně licencovanou dakarskou hrou snad po 15 letech? A když nás dosavadní záběry neuspokojily, může dojít ke zlepšení? A kdy plná hra v září konkrétně vyjde? No, vyjde 28. září a odpověď na všechny další otázky se dozvíme právě na konci měsíce.

Dakar 18 by v každém případě mělo být tak věrné své reálné předloze, jak jen to jde. Hráči opravdu budou muset hledat trasu, aby nalezli cestu všemi 14 etapami napříč Bolívií, Argentinou a Peru. Nebude chybět ani online složka, která by v tomto případě mohla být ještě zajímavější – pokud do ní nakoukne dostatek hráčů. Ve hře bude všech pět kategorií, od osobních vozidel, čtyřkolek a motorek až po kamiony. A užít si budete moci i dnes už takřka nevídaný split-screen.

Níže se můžete podívat na trailer, který ukazuje všechno podstatné. A pak už se můžete těšit jen na naší recenzi a věřme že i na Let's Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama