Two Point Hospital se zbavilo Denuva
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital se zbavilo Denuva

Two Point Hospital se zbavilo Denuva

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 9. 2018 08:27 18
Reklama

Do většiny her na PC, které využívají ochranu Denuvo, časem přijde update, který ji odstraní a hra zůstane jen pod ochranou Steamu jako takového. V případě Two Point Hospital to ale vývojáři vzali opravdu hopem. Ještě to není ani týden, co hra vyšla a Denuvo z ní s posledním updatem zmizelo.

V přiloženém textu k updatu se nedozvíte konkrétní důvod, proč tak vývojáři učinili, ale nám je to docela jasné. Ochrana Denuvo totiž byla v případě Two Point Hospital prolomena ještě před tím, než se vůbec hra oficiálně začala prodávat. Stal se tak z ní jen nepotřebný kus softwaru, za který vývojáři musí utrácet peníze navíc.

Na druhou stranu se jim ale podle všeho s Two Point Hospital daří dobře. “Je to 6 dní od momentu, co jsme Two Point Hospital vypustili do světa a jsme opravdu nadšeni všemi těmi ohlasy a podporou. Takže bychom vám opravdu chtěli poděkovat za nás za všechny. A nemusíte se bát, neusínáme na vavřínech. Všichni ve studiu tvrdě pracujeme na dalších opravách chyb, které se ve hře objevily a první hotfix vyjde během několika dnů.”

Krom odstranění Denuva poslední update přinesl opravy nejrůznějších chyb, ať už se to týká umělé inteligence, poškozování uložených pozic nebo padání hry. Snad po opravách dojde řada i na nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama