Jak správně přemýšlet při hraní Hitmana 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak správně přemýšlet při hraní Hitmana 2?

Jak správně přemýšlet při hraní Hitmana 2?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 9. 2018 08:16
Reklama

V poslední ukázce z Hitmana 2 jsme se podívali do nehostinné džungle. Tentokrát nám vývojáři představili o něco příjemnější prostředí. V novém videu jménem Assassin Mindset nás vzali do velmi draze vypadajícího klubu. O místo tady ale nejde. Hlavní je, abyste dokázali přemýšlet jako ten pravý zabiják.

Samozřejmě hned na začátku je zmíněno, že tichý postup je stále klíčový jako v předchozích Hitman hrách. Z potyček s nepřáteli se budete dostávat velmi těžko, takže vám ani žádná jiná možnost nezbyde. K tomu, abyste se vyhnuli přitahování pozornosti, vám pomůže minimapa. Díky ní budete moci své cíle sledovat na každém kroku a také vás upozorní, pokud se kolem vás pohybuje nějaká hrozba.

Velmi obezřetní také musíte být kvůli bezpečnostním kamerám, které vám mohou zmařit misi ještě před tím, než se vůbec do něčeho pustíte. I když jste přestrojení, stejně vás pomocí nich mohou nepřátelé odhalit. V případě delších misí se nějaké té chybě nevyhnete. Abyste zůstali v obraze a věděli o všem, co vaše předchozí činy způsobily, je tady nový režim picture-in-picture. Díky tomu se na příští průchod mise budete moci lépe připravit.

Jistě to není poslední video ze série How to Hitman, které do vydání samotné hry uvidíme. Když už jsme u toho, Hitman 2 vychází 13. listopadu a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz. Dokonce tam najdete i sběratelskou edici se stylovým kufříkem a kachničkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama