Nové Jagged Alliance vychází na konci září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Jagged Alliance vychází na konci září

Nové Jagged Alliance vychází na konci září

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 9. 2018 09:00 4
Reklama

Není to zase tak dlouho, co jsme se dozvěděli, že se na pokračování kultovní série taktických strategií Jagged Alliance vůbec pracuje. Dnes se vývojáři ze studia Handy Games pochlubili novým trailerem, na jehož konci uvedli i datum vydání. PC hráči si budou moci nový díl s podtitulem Rage! zahrát už 27. září. Na PlayStation 4 a Xbox One pak dorazí až 6. listopadu.

Co od nového dílu můžeme čekat? Nám by docela stačilo, kdyby se pokračování neslo v duchu starších dílů. Příběh se bude točit kolem jednotky žoldáků, kteří se jako zázrakem vždy dostanou do téměř bezvýchodné situace. Je na vašem strategickém umu, abyste je z nich vysekali. Celkem by vám kampaň měla vystačit na 20 hodin herního času. Pokud si nebudete vědět rady, můžete si vzít na pomoc kamaráda v kooperačním online módu.

Aby to ale nebyla jen obyčejná taktická akce, přidali do ní vývojáři pár šíleností. Každá z postav bude mít odlišné schopnosti, kterým se tady říká Rage skills. Díky nim se budete moci postavit i několikanásobné přesile. A pokud to bude málo, v záloze jsou stále experimentální drogy, díky kterým můžete ovlivňovat nepřátele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama