The End of the Sun je slovanskou adventurou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The End of the Sun je slovanskou adventurou

The End of the Sun je slovanskou adventurou

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 9. 2018 15:20 2
Reklama

Bývaly doby, kdy jsme se k polským hrám stavěli vysloveně negativně. Pak přišel Zaklínač a naše vnímání naprosto obrátil, přičemž spousta dalších polských her jej zdatně následovala. Nejnovější hrou od našich severních sousedů je The End of the Sun, malebná indie adventura z nám dobře známého prostředí.

Hlavní roli ve hře hraje kromě malebné krajiny a líbivé hudby příběh, který se bude točit okolo hlavního hrdiny, který je volhvem, tedy slovanským knězem. Bude disponovat schopností cestování časem, kterou budete využívat k teleportaci mezi čtyřmi ročními obdobími, ve nichž budete hledat vašeho starého známého, který však, podobně jako všichni ostatní obyvatelé vesnice, z neznámých příčin zmizel.

Nelineární příběhová složka bude ve velkém založena na slovanských mýtech, legendách a reáliích, lemována pak bude explorací a neortodoxními hádankami. Tým složený z pouhých tří lidí si zakládá hlavně na zasazení, jehož reálnost a mytičnost bude podkreslovat nejen fotogrammetrií skenované prostředí a dobový soundtrack, ale i dynamický svět, počasí a cyklus dne a noci.

The End of the Sun vyjde na Steamu ve verzi pro Windows, Mac i Linux, a to příští rok. Přesnější informace tvůrci zatím neprozradili, známe však pravděpodobnou cenovku, která by měla být nastavena na 19.99 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama