Sledujte první hodinu hraní Call of Cthulhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první hodinu hraní Call of Cthulhu

Sledujte první hodinu hraní Call of Cthulhu

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 9. 2018 12:41 4
Reklama

Francouzské vývojářské studio Cyanide figuruje na trhu již od roku 2001 a na svém kontě má už pěknou řádku titulů, byť do AAA třídy se mu zatím tak úplně proniknout nepodařilo. V současné době tým chystá mimo jiné titul Call of Cthulhu: The Official Videogame. A pokud se na něj těšíte, můžete si ukrátit čekání sledováním první hodiny hraní.

Ve hře se zhostíme role detektiva Edwarda Pierce, který vyšetřuje vraždu celé rodiny na ostrově Darkwater poblíž Bostonu. V průběhu vyšetřování objeví kult, který se snaží přivést k životu prastarého Cthulhu. Hra se samozřejmě inspiruje mytologií H.P. Lovecrafta a také stejnojmennou deskovkou, která vyšla už v roce 1981.

O videoherní adaptaci jsme se dozvěděli už v roce 2014, následně ale studio o hře dva další roky mlčelo. V roce 2016 došlo k opětovnému oznámení s tím, že titul míří na PS4, Xbox One a PC a vyjde koncem následujícího roku. Tento termín ale vývojáři nestihli a posunuli datum vydání prakticky o rok, na čtvrtý kvartál 2018. Pokud nedojde k dalším komplikacím, měla by hra vyjít 30. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama