Sledujte trailer na Blackout z Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte trailer na Blackout z Black Ops 4

Sledujte trailer na Blackout z Black Ops 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2018 11:24 2
Reklama

Pomalu přichází čas, kdy se do battle royale žánru přidají dva velcí hráči. Série Battlefield a Call of Duty si budou chtít z chutného koláče ukousnout také něco pro sebe. Ke slovu se nyní hlásí vývojáři módu pro Black Ops 4. V novém traileru se chtějí pochlubit záběry přímo z režimu Blackout.

Můžeme si tedy udělat představu o tom, jak asi bude nový režim vypadat. Nutno podotknout, že trailer je pečlivě sestříhaný, vývojáři si s editací videa evidentně dali hodně záležet. Výsledkem je naleštěná vize toho, jak by asi bitva osmdesáti hráčů mohla vypadat.

K dispozici je také obrázek s mapou, na níž se celé zápolení bude odehrávat. Ta se zdá být dostatečně variabilní. Obsahuje zalesněné oblasti, ale také otevřená prostranství, chybět nesmí ani široká řeka.

S počtem hráčů se chce Blackout trefit někam mezi Fortnite/PUBG, v nichž padá na ostrov 100 hráčů, a Firestorm chystaného Battlefieldu V, který pustí do bitvy pouze 64 vojáků. Osmdesát hráčů se zdá být jako rozumný kompromis, přičemž není vyloučeno, že se číslovka ještě nezmění.

Ani v režimu Blackout nezapomínají autoři na věrné zombíky. Ve hře se budou pohybovat na určitých místech. Konfrontace s nimi bude nebezpečná, ale za jejich zabití mohou hráči získat unikátní předměty, zbraně a výbavu.

V Blackoutu bude také několik základních dopravních prostředků. Náklaďák pro jednoho řidiče a čtyři pasažéry, čtyřkolka pro jednoho řidiče a jednoho pasažéra, motorový člun pro jednoho kormidelníka a tři další námořníky a malá helikoptéra pro jednoho pilota a čtyři další vojáky.

Z dalších střípků informací je zajímavý například fakt, že v tomto módu, na rozdíl třeba od PUBG, nebudou k dispozici kosmetické věci ani oblečení na převlečení. Za zmínku stojí také možnost odemknout si nové postavy, které do hry budou časem přibývat. Hráči si je mohou zpřístupnit plněním speciálních misí. V základu bude k dispozici 20 postav.

Co říkáte na nové informace? Dejte nám vědět v diskuzi. Hra vychází 12. října na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama