Vychází hardcore RPG Immortal: Unchained
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází hardcore RPG Immortal: Unchained

Vychází hardcore RPG Immortal: Unchained

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2018 14:10 9
Reklama

Immortal: Unchained lze bez dlouhého přemýšlení zařadit do kategorie hardcore soulsovek. Sami vývojáři ze studia Toadman Games se dokonce ohánějí termínem „ultra hardcore”, což zní přinejmenším slibně. Švédští vývojáři se toho nebojí a své hře evidentně stoprocentně věří, protože jako datum vydání vybrali právě dnešní den, čímž jen tak mimochodem vyzvali na souboj samotného Spider-Mana.

Autoři pro hráče namíchali zajímavý koktejl, v němž kombinují fantasy a sci-fi žánr. Největším lákadlem nicméně bude soubojový systém. Sice jde o RPG střílečku, ale dojde také na ostré meče, kopí a další chladné zbraně. Právě kombinace různých zbraní by mohla být zajímavým prvkem hry.

Autoři ale nezapomínají ani na příběh, na němž se podílejí scénáristé se zkušenostmi na titulech jako Killzone: Shadow Fall nebo The Witcher. Hráč se zhostí role vězně, který se osvobodí, aby zachránil vesmír před katastrofou, která by mohla zničit všechny světy. Aby to dokázal, musí uvolnit všechen svůj hněv a vztek. Vydrží dostatečně dlouho vzdorovat temnotě?

Oscara za scénář ve studiu pravděpodobně nikdo nedostane, ale kdo ví, třeba se příběh hezky rozjede. Samotný soubojový systém bude však pro hráče určitě větším lákadlem. V rozhovoru pro server VCCFTech vývojáři slíbili široké možnosti ohledně zaměření postavy. Například soustředěním na sílu a výdrž se může z postavy stát specialista na souboje na blízko. Hra by v tomto směru měla být komplexní.

Vývojáři také prozradili herní dobu. Ta by se měla pohybovat někde mezi dvaceti a třiceti hodinami. Do hry navíc časem přibude další obsah, jak placený, tak zdarma. Pracuje se také na updatu pro silnější verze konzolí. Hra vychází dnes na PC, Xbox One a PlayStation 4. Objednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama