Dead or Alive 6 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 má datum vydání

Dead or Alive 6 má datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 9. 2018 10:01
Reklama

Pomalu se nám začíná rozjíždět letošní podzimní sezóna a vydavatelé i přes to stále přinášejí nová a nová oznámení. O jedno z těch nejnovějších se postaralo Koei Tecmo, když se vytasilo s datem vydání už šestého dílu série Dead or Alive. Ten už ale letošní rok nestihne. Na druhou stranu na něj ale zase tak dlouho nebudeme muset čekat. Datum vydání je totiž stanované na 15. února příštího roku.

To zahrnuje jak konzole, tak PC. I když to není poprvé, co se na počítačích tato série objeví, hráči doufají, že si povede lépe než předchozí díl. Přeci jen Dead or Alive 5 není mezi komunitou zrovna oblíbeným dílem.

U Dead or Alive 6 se můžete setkat s něčím jménem “Early Purchase Bonus program”. Jinými slovy, za předobjednání hry dostanete exkluzivní obsah. Ostatně, podobně to bývá u docela velkého množství dnešních her. V případě této bojovky dostanete navíc kostým pro Kasumi a hratelnou postavu jménem Nyotengu. Ta je v sérii celkem nováček vzhledem k tomu, že se poprvé objevila v arkádové verzi předchozího dílu. Ve hře samotné pak samozřejmě najdete jak staré známé, tak zbrusu nové postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama