PUBG zanedlouho dostane sněžnou mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG zanedlouho dostane sněžnou mapu

PUBG zanedlouho dostane sněžnou mapu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 9. 2018 08:34 3
Reklama

Jednu z nejúspěšnějších battle royale her PlayerUnknown’s Battlegrounds v blízké budoucnosti čeká velký patch a vývojáři už na něj hru připravují skrz menší aktualizace. Někteří z hráčů velmi pečlivě prozkoumali nové soubory a podařilo se jim vydolovat podobu nové zasněžené mapy, která je momentálně známá pod označením C4.

Na zimní mapu nás vývojáři lákali už v jednom z trailerů, ale moc podrobností jsme se o ní zatím nedozvěděli. Podle objevené mapy by to měl být ostrov více jak z poloviny pokrytý sněhem. Tradičně pak po celé oblasti budou rozmístěna větší a menší městečka, kde bude větší množství vybavení. Jsme velmi zvědaví, jestli sníh jako takový do hry přinese nějakou inovaci. Pokud by to byla jen zem potažena bílou texturou, byli bychom docela zklamaní.

PUBG zanedlouho dostane sněžnou mapu
i Zdroj: Hrej.cz

Co si budeme říkat, PUBG potřebuje opět nakopnout. Nejen, že jim hráči přebíhají ke konkurenci, ale zároveň trpí velkým množstvím hackerů, nepravidelnými updaty a momentálně nedostatkem obsahu oproti ostatním hrám z tohoto žánru.

Po tomto nálezu se jistě zanedlouho dočkáme oficiálního představení nové mapy, kterou můžete mimo označení C4 najít i pod jménem Dihor Otok. S ní má do hry přijít i několik dalších novinek, ale ty nám zatím zůstávají neznámé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama