Chystá se seriál podle Alana Wakea
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se seriál podle Alana Wakea

Chystá se seriál podle Alana Wakea

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 9. 2018 09:53 1
Reklama

Vývojáři ze studia Remedy Entertainment v minulosti několikrát uvedli, že by se někdy rádi vrátili k příběhu spisovatele Alana Wakea. Na oznámení další hry si budeme muset ještě počkat, ale značka jako taková nezůstane ležet u ledu. Dnes totiž bylo potvrzeno, že se chystá seriál podle tohoto úspěšného titulu.

V rozhovoru pro Variety to potvrdil sám Sam Lake, který působí v pozici výkonného producenta. Pozici showrunnera seriálu pak dostal Peter Calloway. V minulosti působil například jako producent seriálu Legion a stojí také za jednou epizodou Cloak & Dagger od Marvelu. Celý projekt se pak bude tvořit ve spolupráci s Contradiction Films, což je kanadská společnost, která už s herními adaptacemi má zkušenosti z minulosti. Z jejich produkce vzešel Dead Rising: Endgame a Mortal Kombat: Legacy.

Lake řekl, že pro seriál použijí materiály, které chystali k případnému sequelu. “Příběh původní hry je pro nás odrazovým můstkem. V seriálu se budeme snažit zpracovat rozsáhlejší dějovou linku. Rozšíříme lore tohoto šíleného a temného světa a ponoříme se do něj mnohem více, než jsme to udělali ve hře.” Na závěr dodal, že bohužel nemá zatím žádné novinky ohledně herního pokračování.

Se seriálovými adaptacemi her se docela roztrhl pytel, teď už jen zbývá, aby to nedopadlo podobně jako s filmy. V posledních letech byla oznámena celá řada filmů podle her, ale jen o málokterém z nich uslyšíte ještě dnes. Alan Wake je momentálně v pre-produkci, takže si na něj také ještě nějaký pátek počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama