Nahlédněte do zákulisí vývoje Life is Strange 2
i Zdroj: Square Enix / Don’t Nod
Novinka Nahlédněte do zákulisí vývoje Life is Strange 2

Nahlédněte do zákulisí vývoje Life is Strange 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2018 10:37
Reklama

V chystaném pokračování adventury Life is Strange se autoři vydávají trochu jinou cestou. Max a Chloe vystřídali bráchové Sean a Daniel. Téma dospívání a přátelství tím pádem střídá neméně zajímavý motiv bratrství, což bude pro mnohé hráče jistě vděčné téma. I tak se ale mnoho fanoušků neubránilo otázce, proč se ve studiu Dontnod rozhodli v příběhu dvou kamarádek nepokračovat.

Studio nyní nabízí komentář v novém videu. Pro autory byl příběh Maxine a Chloe uzavřený, vyjádřili v něm vše, co vyjádřit chtěli. Pokračovat dál by bylo náročné také vzhledem k tomu, jak příběh skončil. Chtěli na něj ale plynule navázat a pokračovat něčím novým. Bylo tedy potřeba zamyslet se nad tím, co tvoří DNA Life is Strange. Podle vývojářů jsou pro hru typické běžné postavy s každodenními problémy. Do cesty se jim však bohužel vždy přimotá něco zvláštního.

Ve videu promlouvá několik členů studia. Umožňuje alespoň krátce nahlédnout do zákulisí vývoje dvojky a dozvědět se další zajímavosti přímo od vývojářů. Skvělá příprava před samotným hraním. K dispozici je stále také kratičký spin-off The Awesome Adventures of Captain Spirit, který by si žádný fanoušek neměl nechat ujít.

Těšíte se na eskapády bratrů Diazových? Life is Strange vychází 27. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama