Nové Assetto Corsa zatím postrádá obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Assetto Corsa zatím postrádá obsah

Nové Assetto Corsa zatím postrádá obsah

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 9. 2018 11:30 1
Reklama

Když bylo před měsícem oznámeno datum, kdy Assetto Corsa Competizione vstoupí do Early Accessu, polemizovali jsme nad tím, jak máme chápat zveřejněné vývojové roadmapy. Ty totiž indikovaly, že bychom se při spuštění hry, ke kterému došlo předevčírem, mohli dočkat jen jednoho vozu a okruhu.

A předpověď se bohužel vyplnila, ve hře si teď doopravdy zazávodíte jen s Lamborghini Huracán GT3, a to na všem známém Nurburgringu. K dispozici jsou speciální eventy, rychlý závod proti AI a tzv. hotlap, tedy jedno rychlé kolo, to je však k obsahu momentální verze hry vše – kromě dalších aut (ty jsou teď přístupné jenom pro AI) a okruhů tak chybí i podpora VR, pitstopy, vytrvalostní závody, multiplayer nebo kampaň.

Každá mince však má dvě strany – tvůrci jednak úvodní hubenou nabídku avizovali dopředu, hra je ale také dostupná o dost levněji než finální produkt. Konkrétněji stojí pouhých 24.99 eur, což je méně než 60 % ceny plné hry, která bude 44.99 eur. Ta by měla vyjít na začátku příštího roku, mezitím nás čeká ještě pět velkých updatů, jejichž kalendář a obsah je dostupný na oficiálních stránkách tvůrců.

Jak se na situaci díváte vy, naši čtenáři? Přijde vám tento model vydávání v pořádku, nebo byste tvůrcům doporučili jiný postup? Podělte se o názor v naší diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama