Red Dead Online vyjde až v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online vyjde až v listopadu

Red Dead Online vyjde až v listopadu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 07:50
Reklama

Studio Rockstar Games se konečně podělilo o pár detailů ohledně multiplayerové části nového Red Dead Redeption 2. Stejně jako tomu bylo v případě Grand Theft Auto 5, ani při vydání Red Deadu nebude Online složka hry dostupná. Hráči si na ni budou muset počkat do listopadu, kdy odstartuje veřejná beta jak na PlayStationu 4, tak na Xboxu One.

Ve vyjádření od vývojářů se můžete dočíst, že po vydání bety bude do hry proudit nový obsah. Také jsou si prý vědomi, že po spuštění Onlinu mohou nastat nějaké problémy, proto nejdřív spouští betu. “Jako u většiny online záležitostí takových rozměrů se jistě i v našem případě vyskytnou nějaké potíže při startu. Těšíme se, až na tom budeme pracovat společně s naší skvělou komunitou, která nám pomůže vychytat všechny chyby a společně uděláme z Red Dead Online něco opravdu zábavného a inovativního.”

Vývojáři Red Dead Online nazvali evolucí jejich zpracování multiplayeru ve hrách. V Onlinu prý skloubí vyprávění příběhu s kooperativní hratelností. Na detaily ohledně toho, jak to bude ve výsledku vypadat, si ještě budeme muset počkat.

Designér Imran Sarwar potvrdil, že Red Dead Online bude fungovat na stejném principu, jako GTA Online. “Red Dead Online bude využívat svět a herní mechaniky z Red Dead Redemption 2 jako odrazový můstek pro nový svět kovbojů a psanců, který spojuje multiplayerovou a kooperativní hratelnost spolu s vyprávěním příběhu v obřím otevřeném světě. Hráči ho budou moci objevovat sami nebo se jednoduše připojí ke kamarádům i ostatním hráčům, se kterými mohou spolupracovat nebo soupeřit. Naplno využijeme náš otevřený svět stejně jako zasazení do 19. století, které dělá Red Dead Redemption 2 jedinečným.”

Diskuze jsou samozřejmě přehlceny dotazy ohledně verze pro PC, ale v tomhle ohledu Rockstar stále mlčí. S Red Dead Redemption 2 to ale zatím vypadá přesně jako s GTA 5, takže někdy by se tohoto westernu jistě měli dočkat i hráči na PC. Ještě by to chtělo na současnou generaci dostat první díl a budeme nad míru spokojeni. Druhý díl vychází už 26. října na Xbox One a PlayStation 4. K předobjednávce na Xzone.cz dostanete tematické tričko zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama