THQ Nordic kupuje další známé značky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic kupuje další známé značky

THQ Nordic kupuje další známé značky

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 09:02 2
Reklama

Není snad jediný týden, kdy bychom neslyšeli o tom, že THQ Nordic pro sebe získalo další novou značku. Z poslední doby to byly Kingdoms of Amalur, Timesplitters nebo Second Sight. Nyní se terčem jejich zájmu stala společnost Atari.

Začneme s tou populárnější značkou - Alone in the Dark. První díl této série budou znát hlavně videoherní pamětníci, protože vyšel už na začátku devadesátých let minulého století. Alone in the Dark je celkově považované jako jedna z první hororových videoherních sérií. Samozřejmě vyšlo spoustu pokračování. Tím zatím posledním je Alone in the Dark Illumination z roku 2015, což byla spíše kooperativní než hororová záležitost. Mezi hráči to není moc oblíbený titul a sérii spolu s roky nějak došel dech. Podaří se jí THQ navrátit zašlou slávu? To zatím nevíme. Ostatně, takhle to je se všemi značkami, které v poslední době tato společnost získala.

Alone in the Dark ale není tím jediným, co od Atari získali. Nyní vlastní také IP Act of War, což byla real-time strategie vyvíjená studiem EUGEN Systems. Ve své době to byla obstojná alternativa k sérii Command & Conquere.

Dle předchozích zkušeností tohle jistě není naposledy, co slyšíme o THQ ve spojitosti s nákupem nových značek. Očividně se jim, stejně jako společnosti Koch Media, daří velmi dobře. Teď ještě aby s těmi získanými značkami také něco vymysleli a nenechávali je nadále ležet u ledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama