Dante se předvádí v novém DMC traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dante se předvádí v novém DMC traileru

Dante se předvádí v novém DMC traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 09:57 7
Reklama

Z chystaného pokračování série Devil May Cry jsme viděli už docela dost trailerů a gameplay videí. Ve většině případů se ale točily kolem Nera a jeho robotické ruky. Nyní konečně přišel na řadu i miláček většiny fanouškovské komunity – Dante.

Za doprovodu řízného hudebního podkresu se můžete podívat, jak si bude Dante s démony vyřizovat účty. V akci nesmí chybět jeho meč Rebellion ani dvojice pistolí Ebony a Ivory. Stejně tak se opět ukázala i jeho motorka, kterou si může rozdělit na dvě obří zbraně. Zní to divně, ale vypadá to zatraceně dobře. Na konci traileru můžete vidět Danteho vzhled po aktivaci Devil Triggeru. Po grafické stránce si zatím nemáme na co stěžovat.

Dante se předvádí v novém DMC traileru
i Zdroj: Hrej.cz

Spolu s novým trailerem byla také oznámena Deluxe Edice hry. Její hlavním tahákem mají být 4 exkluzivní Devil Breaker zbraně, mezi kterými najdete třeba i Mega Manův Mega Buster nebo Pasta Breaker. Dále pak v této edici najdete i videa z průběhu vývoje a exkluzivní zbraň pro Danteho. Devil May Cry 5 vychází 8. března na PC, Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama