Sledujte launch trailer k Life is Strange 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Life is Strange 2

Sledujte launch trailer k Life is Strange 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2018 12:00
Reklama

Dontnod Entertainment si spolu s vydavatelem Square Enix dali na propagaci druhého dílu Life is Strange hodně záležet. Netrpělivým fanouškům postupně házeli malé drobečky informací. Po prvním nic neříkajícím traileru přišla krátká epizoda s kapitánem Spiritem, v níž se pozorní hráči mohli o pokračování dozvědět něco víc. Nyní, ani ne týden před vydáním, už o hře víme vše podstatné. Je tedy čas na launch trailer.

Ukázka přímo seznamuje s tragickou událostí, po níž se bratři Sean a Daniel vydávají na cestu do rodného Mexika. Vzhledem k tomu, že putování začíná až v Seattlu, mají před sebou bratři Diazové dlouhou cestu, během níž se budou potýkat s nedostatkem peněz, jídla a jinými nepříjemnostmi. Zvýšený zájem ze strany policejních hlídek bude další překážkou na cestě domů. Podaří se klukům výpravu dokončit?

Sean se přirozeně cítí být zodpovědný za mladšího bratra. Moc dobře ví, že jeho rozhodnutí zásadně ovlivní jejich život. Časem si oba uvědomí, že jeden druhého potřebují. Emoce rozvíří také nadpřirozené úkazy, které budou bratry na cestě doprovázet.

Těšíte se? Pokud se nebojíte spoilerů, můžete zhlédnout 20 minut záběrů ze hry. První epizoda s podtitulem Roads vychází již 27. září na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama