Spousta obsahu míří do nového Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spousta obsahu míří do nového Call of Duty

Spousta obsahu míří do nového Call of Duty

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

22. 9. 2018 07:12 1
Reklama

Série Call of Duty prochází se stále se blížícím dílem Black Ops 4 výraznou změnou. Kromě té nejviditelnější v podobě absence příběhové kampaně se ale podstatně proměnila i politika dodatečného obsahu. Místo jednotlivých DLC balíčků, na které jsme byli zvyklí z minulosti, se nyní hráči dočkají spousty obsahu zdarma a odděleného seasson passu.

Cílem studia Treyarch bude především kontinuální poskytování nového obsahu tak, jako nikdy v historii série. Klasický multiplayer, zombie mód i Blackout budou postupně updatovány, aby zůstaly pro hráče zajímavé až do vydání dalšího dílu. Kromě návratu nově přepracované mapy Nuketown se v následujících měsících dočkáme také několika nových postav s unikátními vlastnostmi a především spousty komunitních eventů.

Pokud se rozhodnete obohatit si hraní o obsah seasson passu, dostanete hned při launchi jednu zombie mapu navíc, přičemž další čtyři budou následovat. Obsahem bude také 12 multiplayerových map a 4 hratelné postavy.

Jako obvykle dostanou při vydávání DLC přednost hráči na platformě PlayStation, uživatelé PC a Xboxu si budou muset týden počkat. To je pro konkurenci Sony celkem výrazný krok kupředu vzhledem k tomu, že v minulosti trvala exkluzivita obsahu celý měsíc.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází 12. října a seženete ho pro všechny platformy na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama