Bude Super Seducer 3 online open-world?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude Super Seducer 3 online open-world?

Bude Super Seducer 3 online open-world?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

24. 9. 2018 14:45 5
Reklama

Herní průmysl má takovou krásnou vlastnost, kdy se s železnou pravidelností jednou za čas podaří prorazit úplnému braku. Tím, o kterém se budeme bavit dnes, je série Super Seducer od RLR Training, vedená samotným mistrem lásky, Richardem La Ruinou.

První díl již prodal více než 125 tisíc kopií, dvojka vyšla před necelými dvěma týdny a taktéž si získává přízeň hráčů po celém světě, není tedy divu, že již teď se chystá díl třetí, který by měl vyjít 6. března příštího roku. Měl by však přinést několik novinek, mezi které dle Ruiny patří online prvky a otevřený svět. Musíme uznat, že to by pro sérii bylo vskutku revoluční, budeme se tedy těšit na velkolepé završení trilogie.

A pokud si zoufáte nad tím, že nevlastníte počítač a rádi byste si hry z této série zahráli i na konzolích, máme pro vás dobré zprávy. Ruina by totiž značku Super Seducer chtěl dostat i na Xbox One, Nintendo Switch a PlayStation 4. U posledního jmenovaného to již zkoušel, Sony se však idea „balící“ hry nelíbila tolik, jako veřejnosti, a tak vstup hry na svoji platformu zablokovala. Tvůrci však doufají v druhý, úspěšnější pokus, budeme tedy doufat s nimi.

Jaké online prvky byste si v Super Seducerovi přáli? Popusťte uzdu fantazii a podělte se s námi o vaše nápady v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama