Dirt Rally 2.0 oficiálně oznámeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dirt Rally 2.0 oficiálně oznámeno

Dirt Rally 2.0 oficiálně oznámeno

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 9. 2018 13:56 8
Reklama

Možná vám to ani nepřijde, ale už jsou to 3 roky od doby, co vyšla výborná závodní hra Dirt Rally od známého studia Codemasters. V srpnové novince jsme spekulovali o tom, že je možná další díl na cestě a dnes byl bez větších cavyků oficiálně oznámen. Vývojáři to s ním chtějí dotáhnout ještě dál. Dokonce jsme se spolu s první trailerem rovnou dozvěděli i datum vydání. Na Dirt Rally 2.0 se můžete těšit 26. února příštího roku.

V novém díle najdete 6 různých prostředí, po kterých se budete moci prohánět v těch nejikoničtějších vozech celé historie rally závodů. V nabídce najdete jak auta z dřívějších dob, tak novější stroje. Vývojářům se podařilo zajistit i licence na vozidla z letošní sezóny spolu s World RX okruhy.

Hlavní designér Ross Gowing v oficiální zprávě řekl, že je opravdu nadšený, že konečně může o připravovaném titulu říct všem fanouškům. “Celý náš tým je plně odhodlaný vytvořit ten nejautentičtější zážitek, který vůbec prostřednictvím hry jde navodit. Naše vášnivá a zběhlá komunita nám pomohla udělat z Dirt Rally něco unikátního. Pracovali jsme spolu s vybranými částmi komunity i se skutečnými rally závodníky, abychom naplnili jejich očekávání. Nebojíme se udělat hru, která bude pro hráče výzvou. Řídit rally auto není nic jednoduchého a my chceme, aby si hráči prožili ten pravý adrenalinový zážitek jako ve skutečnosti.”

Na rozdíl od prvního dílu to vypadá, že Dirt Rally 2.0 nebude mít early access a vyjde rovnou v plné verzi. Vydání je tedy plánované na 26. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama