Oznámena nabídka GWG na příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena nabídka GWG na příští měsíc

Oznámena nabídka GWG na příští měsíc

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 9. 2018 08:06 3
Reklama

Jako vždy se ke konci měsíce dozvídáme budoucí nabídku pro předplatitele služby Xbox Live Gold. Oznámení opět proběhlo skrz twitterový účet Larry Hryb. Sice v ní nenajdete žádnou AAA pecku, ale oproti zářijové nabídce nám přijde přeci jen o něco lepší.

Na Xbox One hned na začátku měsíce dostanete výbornou záležitost Overcooked. Pokud ji budete hrát v kooperaci, opravdu se pobavíte. Momentálně sice už je v obchodech i druhý díl, ale pokud jste o Overcooked nikdy neslyšeli, za zkoušku rozhodně stojí. V polovině října, konkrétně tedy 16., do nabídky přibyde akční RPG Victor Vran. Kvalit série Diablo sice nedosahuje, ale pokud zrovna nějakou podobnou hru postrádáte, jistě dobře poslouží.

Nabídku her pro Xbox 360 odstartují závody Stuntman: Ignition. V polovině měsíce je pak doplní jeden z nejlepších dílů série Hitman – Blood Money. Obě hry si můžete zahrát i na Xboxu One v rámci zpětné kompatibility.

Tento měsíc se Xbox s nabídkou her v Games With Gold moc nevytáhl. Uvidíme, s čím přijde Sony. Podle úniků nás prý čeká Nioh spolu s Eternal kolekcí třetího Diabla a Sniper Elite 3 k tomu. Tyto informace ale zatím nebyly potvrzeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama