Visage míří do early access, vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Visage míří do early access, vyjde příští rok

Visage míří do early access, vyjde příští rok

David Plecháček

David Plecháček

26. 9. 2018 09:54
Reklama

Doba se změnila. Kopírovat dnes už legendární P.T. není v kurzu a většina studií nechala tyto praktiky někdy v minulých letech. Teď se kopíruje něco jiného. Jenže jeden takový so last year horor nestačil vyjít a až teď se bude pokoušet o přízeň hráčů. Konečně se jim dostane do rukou Visage.

Visage byl jedním z prvních klonů, na který se komunita po kratičkém a tajuplném P.T. těšila. Jenže jak už dnes víme, vývoj hry trval déle než by bylo zdrávo. Surrealistický horor navíc ještě ani nevychází – pokud hovoříme o tom, že se konečně někteří hráči dočkají, dočkají se pouze v rámci předběžného přístupu. Tam novinka od studia SadSquare vyjde 2. října. Kdy vyjde konečná, hotová verze hry, není v tuto chvíli známé, vývojáři ale plánují v early accessu setrvat přibližně 4 měsíce.

Hlavním hrdinou příběhu bude Dwayne, který se po vzoru Kodžimova díla bude pohybovat jen v místnostech, které se neustále mění. Čtvercový byt nicméně vystřídá rozsáhlý rodinný dům. Dwayne se v něm musí vypořádat se svou minulostí a bytostmi, které z ní vycházejí, aby nakonec odkryl hrůzostrašnou povahu svého bydliště. Tolik k oficiálnímu popisu hry, který tahá z rukávu ta největší klišé, které jsme v posledních letech viděli.

Jak se ale bude novinka hrát, a, především, bude strašidelná? Na to si odpovíme přibližně za týden. Visage pohání Unreal Engine čtvrté generace, tudíž doufáme, že alespoň nabídne pastvu pro oči. Přesvědčit se ostatně můžete v novém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama