Red Dead 2 si vyžádá 105 GB volného místa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead 2 si vyžádá 105 GB volného místa

Red Dead 2 si vyžádá 105 GB volného místa

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2018 09:47 5
Reklama

Máme pro vás nové informace o Red Dead Redemption. A ne, Rockstar sám o sobě ani prostřednictvím vydavatele a majitele v jedné osobě nemusel říct ani slovo ani vydat nějaké video. Novinky totiž může každý vyčíst z obalu bundlu PlayStationu 4, s nímž se bude Red Dead samozřejmě také prodávat.

Začněme hezky popořadě s několika čistě technickými věcmi. Už GTA V zabíralo dost místa na disku, Red Dead si ale ukousne ještě o poznání více. V případě PlayStationu 4 si RDR2 vyžádá minimálně 105 GB volného místa. Pokud tak doma máte standardní PS4 s 500GB harddiskem, moc dalších věcí se vám do něj zřejmě nevejde. Na Xboxu bude situace obdobná. Je to bohužel daň za honbu po 4K texturách a lajdácké šetření místem ze strany vývojářů.

Kromě základní hry už bude RDR2 připravené na svou online část. Její beta začne až v listopadu, to už víme, ale podle informací na přebalu bundlu potažmo hry je evidentní, že bude sdružovat maximálně 32 hráčů. Jestli je to málo, necháme na vás, minimálně z počátku se ale s tímto číslem hýbat nebude. Uvidíme, jak se na online části podepíše beta a jestli v Rockstaru naleznou nějaké mezery, které by mohli zaplnit další hráči.

Pojďme k obsahu. Exkluzivní partnerství vývojářů se Sony se podepíše v exkluzivních věcech. Jak bundle říká, majitelé konzole od japonské společnosti budou mít po třicet dní některé věci v rámci online exkluzivní, o co přesně by se ale mohlo jednat si netroufáme ani odhadovat. Může se totiž jednat prakticky o cokoliv. O exkluzivním obsahu jsme slyšeli už v minulosti, až teď se ale ukázalo, jak dlouho bude samotná exkluzivita trvat.

Red Dead Redemption 2 si můžete pořídit na Xzone.cz. Alespoň se vyhnete úmornému množství dat, které byste jinak museli stahovat...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama