Chystá se demo k WoW Classic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se demo k WoW Classic

Chystá se demo k WoW Classic

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2018 07:46
Reklama

BlizzCon je takový malý herní svátek pro fanoušky Blizzardu. Něco jako HrejFest pro čtenáře Hrej.cz, akorát trochu větší. Zatímco HrejFest vypukne již tuto sobotu, BlizzCon otevře své brány až 2. listopadu. Pořadatelé počítají s tím, že ne každý si může dovolit dorazit do Anaheimu osobně, takže i letos budou k dispozici virtual tickety. Jejich nákupem získají fanoušci zajímavý bonus.

V souvislosti s World od Warcraft se v poslední době mluví o vanilla verzi úspěšného MMORPG. Návrat do minulosti se však v nejbližší době pravděpodobně konat nebude. Není to tak dávno, co jsme informovali o slovech level designéra Jonathana Staatse. Podle něj se World of Warcraft Classic objeví nejdřív v roce 2021, pokud vůbec.

Skepticismus významného vývojáře však přebíjí fakt, že k chystanému WoW Classic vyjde zhruba za měsíc demoverze. K dispozici bude zóna z úvodní části hry, v níž si mohou zájemci na zkoušku splnit quest. Aby se vývojáři vyhnuli těžko napravitelné křivdě, přichystali jednu lokaci pro Hordu a jednu pro Alianci.

K demoverzi se nicméně dostanou pouze jedinci, kteří zainventují do výše zmíněného virtual ticketu, jehož cena byla stanovena na 40 euro. S tímto lístkem je možné sledovat událost živě z pohodlí domova. Kromě dema získají hráči také kosmetické předměty do World of Warcraft.

Co na to říkáte? Zakoupíte virtual ticket, nebo se snad chystáte na výlet do Anaheimu? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama