Football Manager 2019 představuje novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager 2019 představuje novinky

Football Manager 2019 představuje novinky

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

28. 9. 2018 15:35 1
Reklama

Listopad se nezadržitelně blíží, a s ním i datum vydání titulu, u něhož zřídkakdo stráví méně než několik stovek hodin. O čem že je řeč? Přeci o Football Manageru, který bude tento rok samozřejmě ještě větší a obsahem nadupanější než kdy dříve.

Novinky v ročníku 2019 jsou pak poměrně zásadní, počínaje novým grafickým zpracováním vracejícím Football Manager do nového tisíciletí, a konče samotnými herními vylepšeními. Tam se budeme bavit o kompletním předělání taktického modulu, notně vylepšených nápovědách, implementaci videorozhodčího, lehkých vizuálních úpravách nebo o extrémně komplexním nastavení tréninků, které by pro sérii dle tvůrců ze Sports Interactive měl být revoluční.

Již dříve pak byla oznámena oficiální plnohodnotná licence 1. a 2. Bundesligy, příznivci německého fotbalu se tedy mají na co těšit. Více podrobností najdete na oficiálních stránkách, my už jen doplníme, že Football Manager 2019 naše počítače navštíví 2. listopadu, doplněn dotykovými verzemi pro tablety a telefony. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama