S novou sezónou Fortnite přišli mazlíčci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S novou sezónou Fortnite přišli mazlíčci

S novou sezónou Fortnite přišli mazlíčci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2018 09:01 2
Reklama

Král žánru battle royale si užívá nadvládu nad ostatními konkurenty. Fortnite si každý měsíc spustí 80 milionů hráčů, což je rozhodně úctyhodné číslo. Vývojáři nicméně nezahálí, hru se snaží stále vylepšovat. Hromada nového obsahu přichází se startem šesté sezóny. Co nového na hráče čeká?

Nová sezóna nese název Darkness Rises. Halloweenský nádech rozhodně nezapře. Samotná mapa se znatelně mění, třeba ostrov se ze záhadných důvodů vznesl do vzduchu, přibyl také strašidelný zámek a mnoho dalších maličkostí. Zajímavým prvkem jsou Shadow Stones, které je možné najít v takzvaných „corrupted areas”. Aplikováním Shadow Stonu získá hráč Shadow Form, což je krátkodobý stav, v němž sice nemůže používat zbraně, ale pro nepřátele se stává neviditelným, tedy pokud se nepohybuje. Pohyb je pak rychlejší než v běžném stavu, hráč se zároveň nezraní, pokud spadne z výšky, dokonce je schopný procházet skrz předměty. Po pětačtyřiceti sekundách se navrátí do původního stavu.

Součástí nové sezóny je samozřejmě balík nových skinů a kosmetických předmětů. Upraveny byly také zdánlivé maličkosti, jako je například účinnost některých zbraní. Za zmínku stojí fakt, že PS4 hráči, kteří využívají klávesnici a myš, budou automaticky řazeni do hry k PC hráčům. Během hry pak mohou kdykoliv vzít do ruky gamepad. Naopak to ale nebude možné. To znamená, že pokud hráč odstartoval hru s gamepadem, bude spojen s hráči na gamepadu napříč platformami, ale nemůže během hry přepnout na klávesnici a myš.

V neposlední řadě je potřeba zmínit přítomnost domácích mazlíčků. Bohužel s hráčem nebudou pobíhat po mapě, jsou to lenoši. Během hry se nechají nosit v batohu, z něhož by měli reagovat na situace, do nichž se hráč dostane. Jde tedy o další malý kosmetický doplněk. Mazlíčci jsou součástí Battle Passu, který vyjde na 10 dolarů, nebo 950 V-Bucks.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama