Halloween v Overwatchi už za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halloween v Overwatchi už za týden

Halloween v Overwatchi už za týden

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 10. 2018 10:16
Reklama

Halloween je jedním z nejstarších eventů, které se kdy v multiplayerové FPS střílečce Overwatch objevili a ani letos tady tato oblíbená událost nebude chybět. Na její spuštění ani nebudete muset dlouho čekat. Letos bude Halloween Teror probíhat od 9. do 31. října. Máte tedy téměř měsíc, abyste získali co nejvíc exkluzivních odměn.

Během Halloween Teroru budou již tradičně dostupné i starší skiny a přibyde i pár nových. Během zářijového developer updatu se Jeff Kaplan zmínil o tom, že Roadhog tentokrát dostane opravdu speciální skin. Eventy nejsou ale jen o skinech. Spolu s nimi do hry přibyde spousta dalších kosmetických úprav, ať už se jedná o ikony nebo emoty pro jednotlivé postavy.

Samozřejmě nesmí chybět ani PVE záležitost Junkenstein’s Revenge, ve které se postavíte proti šílenému Junkratovi a jeho poskokům. Tým hrdinů bude ve složení Soldier 76, Hanzo, McCree a Ana odolávat náporu několika nepřátelských vln. Spolu s touto událostí také do hry dorazí úpravy Torbjorna, které už momentálně můžete najít na PTR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama