Sekiro bude srozumitelnější než DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro bude srozumitelnější než DS

Sekiro bude srozumitelnější než DS

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 10. 2018 10:38
Reklama

Kultovní série Dark Souls je mimo svoji vysokou obtížnost známá také díky tomu, že obsahuje spletitý a promyšlený příběh, ale vývojáři vám ho nepředhazují na každém kroku. Pokud se o příběhovém pozadí chcete něco dozvědět, musíte po tom pátrat. Od nové značky Sekiro od FromSoftware se očekávalo to samé. Dle slov otce série Mijazakiho bude ale příběh vyprávěný trochu jinak.

Příběh Sekira prý bude snadněji uchopitelný než v jejich předchozích hrách. “Stále bude část příběhu vyprávěna na pozadí. Pokud chcete znát všechny okolnosti, musíte po nich sami pátrat. Náš způsob vyprávění příběhu se moc nezměnil, ale s daným protagonistou by to mělo být snadněji uchopitelné pro hráče. Máme pocit, že právě hlavní postava je jádrem celého příběhu. Všechno se točí okolo ní. To nám umožňuje tvořit příběh mnohem snadněji než dříve. Tím pádem to bude ze začátku snadněji pochopitelné,” řekl Mijazaki.

Také padlo pár slov o tichém postupu, který očividně bude hrát v Sekiru důležitou roli. Dokud vás nepřátelé neobjeví, budete moci objevit jejich slabiny a v usnadnit si tak samotný souboj. Nejen tyto informace byste se měli dozvědět z rozhovorů, které budou mezi sebou nepřátelé vést. Mijazaki k tomu řekl: “Jedná se o nový prvek... a přijde nám, že jde skvěle dohromady spolu s tématem nindžů.”

Na závěr ještě hráče ubezpečil, že nebude chybět New Game+, na které momentálně ve studiu pracují. Sekiro: Shadows Die Twice vychází 22. března na PC, Xbox One a PlayStation 4 a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama