Total War: Warhammer 2 dostane nové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Warhammer 2 dostane nové DLC

Total War: Warhammer 2 dostane nové DLC

Ferdys

Ferdys

5. 10. 2018 11:35
Reklama

Creative Assembly pilně pracuje na dalším díle série Total War s podtitulem Three Kingdoms, ale to jim nebrání vyvíjet obsah pro své starší kousky. V tomto případě jde o druhý díl Warhammeru. Nové DLC, které bude dostupné 8. listopadu, má název Curse of the Vampire Coast.

Nové DLC přináší pirátskou tématiku. Setkáme se zde s nemrtvými postrachy moří a do rukou dostaneme velké podmořské příšery, s nimiž budeme moct své nepřátele potrápit jak na vodě, tak na souši. Bohužel to neznamená, že bychom se dočkali námořních bitev. Vývojáři si to odůvodnili tím, že je to zkrátka moc velké sousto na jedno DLC. Můžeme se ale dočkat bitev na speciálních ostrovních mapách a každá prý bude mít své unikátní vlastnosti.

Konkrétně dostaneme 4 nové vůdce frakcí, nové mechanismy v kampani, jako třeba hledání pokladů nebo stavění lodí, kdy každý velitel má svou odlišnou loď. A nakonec to jsou nové mechanismy do bitev.

Mimo nové DLC vypustí Creative Assembly důležitý update do bezplatného rozšíření Mortal Empires, který se bude především zabývat frakcí Vampire Counts a předělá jim systém skillů a vlastností.

Total War: Warhammer II si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama