Známé hlasy v Control od Remedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známé hlasy v Control od Remedy

Známé hlasy v Control od Remedy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 10. 2018 14:32 1
Reklama

Remedy v souvislosti s chystanou novinkou Control postupně uvolňují vývojářské deníčky nastiňující zasazení, příběh a postavy této akční adventury. Vzhledem k historii studia, zahrnující například hry jako Max Payne, Alan Wake nebo Quantum Break, není žádným překvapením, že i tentokrát se autoři hodně zaměří na kvalitu hereckých výkonů.

Postavu ředitele utajované vládní organizace FBC (Federal Bureau of Control) Zachariaha Trenche ztvární James McCaffrey, známý právě jako hlas Maxe Payna, se kterým bude mít Trench společné i některé charakterové vlastnosti. Ve hře se objeví i Alan Wake, tedy Matthew Porretta, tentokrát jako šéf výzkumu FBC.

Hlavní postavou hry bude Jesse Faden, kterou si zahraje Courtney Hope. Ta je pro změnu známá jako Beth Wilder z Quantum Break. Jesse se pomocí svého přirozeného talentu poskládat si dohromady střípky informací bude muset rychle rozkoukat v podivné, neustále se transformující budově, jako nově nastupující ředitelka po Trenchově smrti.

Další informace o postavách se dozvíte z přiloženého videa, případně v některém z dalších deníčků na YouTube kanále Controlu. Hra by měla vyjít už příští rok, prozatím bez dalšího upřesnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama