Soviet Republic vylepšuje grafiku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soviet Republic vylepšuje grafiku

Soviet Republic vylepšuje grafiku

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

10. 10. 2018 13:40 2
Reklama

Ačkoliv na socialistické budovatelské strategii Workers & Resources: Soviet Republic pracuje pouze malé slovenské studio, vývoj jde rychle kupředu. Zatímco před několika týdny jsme vám představovali novinky v podobě nemocnic, požárních stanic nebo železnic, za uplynulou dobu se pracovalo na dalších podstatných vylepšeních.

Na jejich vizuální podobu se můžete podívat ve zbrusu novém vývojářském deníčku, my vám pak skrze textovou podobu rádi povíme, že upgradů doznala hlavně grafická stránka. Bylo totiž přidáno několik moderních technologií, díky kterým vaše sovětské městečko bude zase vypadat o něco… Inu, hezčeji je v případě sovětských budov asi silné slovo, ale snad nás chápete.

Stromy rostou a komíhají se ve větru, váš vždy spokojený lid konečně využívá chodníky, a díky nově implementovanému cyklu dne a noci si naplno užijete i další novinku v podobě komplexních hrátek s elektřinou. Pokud se pak bojíte přehnané obtížnosti, určitě vás potěšíme zprávou, že management transformátorů a rozvoden lze kompletně vypnout.

Přibyly také nové sochy, jejichž majestátnost doplňuje hudební podkres od úspěšného floridského skladatele Rotema Hechta. A kdy si všechnu tu parádu budeme moci zahrát? Workers & Resources: Soviet Republic se dočkáme pravděpodobně v prvním čtvrtletí příštího roku, kdy by se hra měla dostat do programu Early Access, přičemž v tu chvíli by do vydání plné verze mělo zbývat maximálně 24 měsíců. Dáváme tedy bolševikovi rok, maximálně dva, a pokud se na Soviet Republic těšíte, zavítejte na Steam, kde hru můžete sledovat tak bedlivě, jako to kdysi režim dělal vám, případně vaším rodičům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama