Staňte se slavným v DLC pro The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staňte se slavným v DLC pro The Sims 4

Staňte se slavným v DLC pro The Sims 4

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 10. 2018 11:04
Reklama

Kdo by nechtěl být alespoň na chvíli celebritou. Spousta peněz, samé večírky, prostě život na vysoké noze. Bohužel (nebo bohudík) se toho většině lidí nepodaří dosáhnout, avšak stále tu máme videohry, kde si můžeme dopřát všechno, po čem toužíme. Jedním takovým příkladem jsou i The Sims 4, pro které se chystá nová expanze s tématikou celebrit.

Ta ponese název Get Famous a jak už jste určitě pochopili, nabídne spoustu možností v tom, aby se z vás stal člen smetánky. Budeme tedy moci využít nové příležitosti v rozvíjející se kariéře, kdy si budeme muset dávat na dotírající paparazzi, avšak odměnou nám bude promenádování se po červeném koberci. Hráči si také budou moci dávat pozor na počet followerů na sociálních sítích, jakýkoliv skandál může čísly nepříjemné otřást.

Poslední DLC vydané v červnu se zaměřovalo na téma ročních období, to nadcházející opět nabídne jiný druh obsahu. Datum vydání je nastaveno na 16. listopadu zatím pouze pro PC a Mac, na případnou konzolovou verzi si budeme muset počkat o něco déle.

The Sims 4 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama