Představení Ghost módu v Hitman 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení Ghost módu v Hitman 2

Představení Ghost módu v Hitman 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 10. 2018 09:40
Reklama

Chystaná druhá série Hitmana přinese zajímavou novinku. Vývojáři z IO Interactive představili kompetetivní Ghost mód pro dva hráče, kteří se utkají v zabíjení náhodně vybraných cílů na čas. Multiplayerové zpestření by se mělo postupně dostat do všech šesti ve hře obsažených misí, při vydání bude však dostupné pouze v jedné z nich.

Oponenti začnou ve stejný čas na stejném místě, ale v oddělených světech. Každý z hráčů uvidí sice svého soupeře v podobě ducha i ve své hře, přesto nebude možné jeho činy nijak ovlivnit. Duch se zobrazuje čistě kvůli sledování postupu druhého hráče, přičemž první, kdo zlikviduje pět cílů beze svědků, vyhrává.

Oba hráči začnou zcela bez vybavení, takže jejich první kroky povedou k rozmístěným bednám, ze kterých budou zbraně postupně získávat. Po zabití každého cíle bude mít druhý hráč pouze omezený čas na další postup v souboji, takže ho zřejmě bude možné ukončit předčasně.

Hitman 2 vyjde už 13. listopadu a bude obsahovat celou první sezónu v podobě zdarma přístupného DLC. Pořídit si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama