Artifact chce předejít drahým kartám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Artifact chce předejít drahým kartám

Artifact chce předejít drahým kartám

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 10. 2018 12:27 6
Reklama

Už zanedlouho nás čeká vydání karetní hry Artifact od Valve. Oproti konkurenci jako je Hearthstone nebo TES: Legends je tady několik odlišností. Tou největší je bezesporu to, že Artifact nebude free-to-play. Základní verzi si budete muset koupit za 20 dolarů a ani balíčky s dodatečnými kartami nebudou zdarma. Artifact se svojí cenovou politikou docela podobá MTG a komunita, která se kolem hry už stihla vytvořit, má obavy, aby se některé karty neprodávaly za přemrštěnou cenu a jeden balíček by pak vyšel klidně na několik set dolarů. Dle slov vývojářů se ale nic takového nestane.

Designér Skaff Elias řekl, že něco takového je jednoduše nepřijatelné. “Jednoznačně si chceme být jisti, aby byla cena všeho okolo Artifactu odůvodněna. Nechceme vidět balíčky za 500 dolarů. Tohle se prostě nestane.” Brad Muir, který má na starosti gameplay, pak řekl, že vzácnější karty budou nejspíš dražší, i když to neznamená, že budou silnější. “Myslím, že tady budou i decky sestavené jen z běžných karet. Takových karet bude opravdu hodně, takže jen těžko jejich cena poroste na vysoké částky.”

Taková je ale pouze představa vývojářů. Jak to skutečně dopadne, se dozvíme, až hra přijde na trh. Beta probíhá během těchto dní, ale bez klíče se do ní nedostanete. Na vydání plné verze nebudeme muset čekat dlouho. Připadá totiž na 28. listopadu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama